Kilo if etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Espoo ja pelattava sarja Espoon 5.&6. div & M35 & futsal 3. div.. Joukkueeseen kuuluu 6 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

5D/6D/35v., futsal 3D. Tai ulkotreeneihin ja futsaliimme (1-5/vko) pääsee pelaamaan ilmaiseksi jo ilman jäsenyyttäkin. Tapiola - Keski-Espoo-akselilla.

Aikataulullisesti joustavaa: useita pelitilaisuuksia usein kaikkina vuoden viikkoina. Halpaa, omakustannetasoa (ulkokausi 42-71 euroa/vuosi + SPL-pelipassi 45 e). Osaan pääsee maksamatta mitään ja ilman jäsenyyttä/pelipassia.

<1983-syntyneet pääsevät osaan ikämiespeleistämme ilmaiseksi, vaikka olisivat toisen seuran jäseniä (kunhan eivät pelaa toisessa IM35-joukkueessa).

Rento ja iloinen meininki, monenikäistä väkeä. Treeneissä pelataan koko ajan poikkeuksena hyvin pieni osa ulkotreeneistä. Vaihtomiehet mitoitetaan sopivasti, jotta treeneissä ja matseissa saa olla lähinnä kentällä, ulkotreeneissä kokonaan.

Yhteydenotot:
kalle(piste)mikkola(miuku)iki(piste)fi 040-7545660
tai http://deep.kapsi.fi/kiloif/dokuwiki/doku.php?id=uuden_pelaajan_ohjeet

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 2 päivää sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.